Geplaatst op

Nationale demonstratie 01-06-2013

Ik besteed een vrije zaterdag om mijn stem te geven aan de organisaties die opkomen voor een betere wereld . 40 euro voor treintje retour en 6 euro voor de tram en dan gaat het gebeuren de demo waarop ik me verheugde want wilde mensen zien horen en debatten houden met de deelnemers en dan krijg ik een  demonstratie  met stroomuitval ,een moeilijk pratende spreker, lied zonder tekst maar wel muziek  betogers die hun eigen muziek meen hebben en een prachtrede van een 14 jarig meisje dat verloren ging in onderlinge verhalen zijdens de toehoorders.Hoorde mensen praten over een straat afsluiten en dat je dan 10.000 betogers kan laten komen. Verleg a.u.b. deze focus want een constante 1000 betogers is een mooi doel en daaruit verder bouwen aan een mooie toekomst maar zie in het huidige protest geen structuur en die zal er moeten komen wil je een tegenstander op de knieën krijgen die alle machtsstructuren onder controle heeft De mensen welk spraken hadden elk een eigen boodschap en de mensen die het organiseren zijn enthousiast en gemotiveerd.De klacht van de dame met rode jas dat zij na tien jaar inzet geen mensen kan overtuigen ligt niet aan haar overtuiging maar aan het platform welk jullie gebruiken en hoe.

Om publiek en media te bereiken is het nodig een duidelijk omschreven doel te hebben in elk openbaar optreden( neem Wilders strategie als voorbeeld) en bepalen welke  leeftijdsgroep moet worden bereikt. Waarom geen muziek evenement opzetten met muziekkanten  die protesteren in hun teksten tegen het systeem en maak dit tot het hoofd evenement.Tussen en tijdens  de optredens kunnen video boodschappen ons doel aangeven en aan rand van de podia kunnen info standen voor de groepen welk dit organiseren.

Neem het a.u.b. op als opbouwende kritiek want de energie en inzet van velen dient te worden gestructureerd zodat we 1 stem worden en een volwaardig alternatief zijn voor wat de burger moet kiezen want dat wij  een politieke groepering moet worden of een stichting als Wakker mens om de machtsstructuren te buigen lijk me duidelijk als je geen media of financiële macht hebt.

PS  Zou Anonymous willen vragen of zij hun openlijke optredens beter willen verzorgen want zoals dit eruit zag met vlaggen die op de grond liggen en de kleding dat ziet er niet verzorgd uit. Voor 10 euro een masker opzetten en 4 keer protest roepen maakt je nog geen Anonymous lid nee daar moet je voor werken mooie zwarte pakken voor hebben dat werkt media gerecht en geeft impact op foto’s en pers berichten,  Afgetrapte  burger kloffie een joint in de hand en eigen dubstep muziek erbij tijdens toespraken maken geen indruk op de mensen welk wij willen bereiken namelijk de 99%.

Kortom het lijk me leuk wat voor jullie te doen dus mochten mijn gedachten niet al te zeer afwijken  hoor ik het graag

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s