Geplaatst op

alles is mogelijk, jij maakt het verschil

Mensen in het woordenboek van politiek en  financiën bestaat er geen niet mogelijk, alles is een  ingestudeerd dansje met wisselende partners maar de muziek blijft het eigendom van de banken dus dans allen braaf in de maat of stop met dansen ga eens een gesprek aan met je danspartner.

95% van de bevolking zijn de passieve verzet strijders van het laatste uur voor de slag gewonnen is.

Dus gaat het over 3% van de bevolking die een eensluidende mening moet hebben.

Bij 9 miljoen stemgerechtigde en een opkomst van 60 % kommen we dan al snel op een grote van zo een 170000 mensen die collectief en eensgezind een boodschap hebben over hoe we het moeten gaan aanpakken en pakken we drie zetels in het parlement.

Met dit doel voor ogen moeten gedachten gebundeld worden en  passende alternatieven worden gepresenteerd.

Om dan ook 20 september revolutie te gaan roepen in Den haag is leuk maar te vroeg ,daarom  hier een weetje.

Im Zuge der Ermittlungsskandale und der Vertuschungsaktionen um den “Nationalsozialistischen Untergrund” (NSU) mussten bislang Heinz Fromm, der Bundesverfassungsschutzpräsident, der thüringische Verfassungsschutzpräsident Thomas Sippel, der sächsische Verfassungsschutzpräsident Reinhard Boos, Sachsen-Anhalts Verfassungsschutz-Chef Volker Limburg und Berlins Verfassungsschutz-Chefin Claudia Schmidt vorzeitig ihren Hut nehmen. Dennoch ist fraglich, ob jemals die Verbindungen des faschistischen Terror mit den hiesigen Geheimdiensten aufgeklärt werden.

De westduitse  geheimdienst hat om de neo nazi’s  te controleren meer dan 60% van de bestuurs functie bezet met abwehr mensen uit de eigen rijen. Er mag verondersteld worden dat de Nederlandse staat  ook  hier zijn vinger in de pap wil hebben en dat pogingen ondernomen worden Occupy en Anomynous te infiltreren en te corrumperen om zo controle te krijgen over wat wel eens een grote ommekeer kan worden in  het 21 century.

3% meer niet maar met de wetenschap dat 1% degene is die de controle heeft over alle machtsmiddelen die een rechtstaat ter beschikking staan staat er een zware strijd  voor de deur maar het Nederlandse volk heeft zin in de uitdaging alleen ze hebben niet de handvaten voor een ommekeer te weeg te brengen.

Dus mijn oproep aan monarchisten ,republikeinen, liberalen ,socialisten, katholieken, protestanten, moslims enz. kortom mensen van Nederland

Creëer kapitaal  en kleur de media op met correcte beelden van mensen die een alternatief hebben.

Door struin forums en lees  lezersbrieven dan lees je wat er speelt binnen het volk.

Treed op met charisma en geef een duidelijk boodschap af maar vermijd woorden als revolutie, omwerpen en afschaffen.

Wie spreekt tot zijn volk moet ook daden laten volgen voor zijn volk dus geef een visie over hoe de future generation eruit kan zien mits de burger bereid is deze weg in te slaan maar houdt de boodschap kort en herhaal herhaal herhaal want waarheid moet er ingepompt worden tot het waarheid is.

Aan zij die dit alles hebben gelezen zover, wordt je bewust dat jij het verschil bent en kom in actie voor  generaties die volgen want alleen een schuld als erfenis achterlaten is bedrog aan je eigen generatie en zij die eens waren.

.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s