Geplaatst op

Wat is een euro waard voor ons?

Om Nederland uit zijn  kunstmatige democratie te halen zijn bepalingen nodig die algemeen gelden dus voor ieder ongeacht zijn status . Laat de macht nu de meeste status bezitten dus bepalen zij de waarde van een Euro.kan je dan nog zeggen dat gelijke munt met gelijke munt betaald dient te worden. De waarde van een Euro bepaald elk individu zelf een overeenkomst of niet. En daar wordt de gewone burger uitgemolken en beheerd als een productie eenheid. Wij geven en geven en elke dag glijden wij verder in een doolhof met een volautomatische recycling fabriek die zich heeft gespecialiseerd in human resources.Waar wij genieten van een stuk vlees van de slager zo geniet het kapitaal van ons stukje vlees want wij zijn gehakt half om half om geen meerderheid te creeren die zou kunnen opstaan tegen dit systeem. De Euro die nekt ons allemaal

Als ik 10.000 euro  weg sluis bij een bank wordt ik veroordeeld als ik gepakt wordt.De boete is 27.000 euro en gevangenis.Voor mij is 10.000 euro veel geld en in me dagelijks onderhoud kan ik er lang van overleven, Kortom die 10.000  zijn mij heel veel waard.Voor de  Duitse bank is 4 miljard verlies peanuts Quote Duitse bank voorzitter na het Schneider schandaal in Duitsland waar een moderne  Robin Hood voor velen een held,  hof hield voor de rijken, en ze plunderde als waren zij domme ganzen wachtend op het thanksgiving feest.

Dus als de voorzitter zegt dat 4 miljard geen zeer doen wie klaagt er dan over 10.000 euro dat boeit de bakker zijn reet niet dat is of in China een zak rijst omval maar nee de burger krijgt straf en waarvoor eigenlijk want de bank jat al sinds 2000 jaren van de burgers.

Als je fraudeer bij de verzekering voor 10.000 euro waterschade oeps lette niet op maar zit fijn in me nieuwe meubels met vet breedbeeld en dan wordt gepakt dan mag je ervan uitgaan dat je wordt uitgekleed alsof je een viervoudige moord heb begaan. Dat deze verzekering miljarden eruit smijten aan verkeerde  beleggingen boeit de bakker zijn reet niet  dat is of in China een zak rijst omvalt maar nee de burger krijgt straf en waarvoor eigenlijk want de verzekering jat al 2000 jaar van de burgers.

En onze staat , die leert elke dag en bedient de macht op zijn wenken
Dus wat is de Euro ons waard en wat geven wij er wel niet voor op klopt dit nog  wel.
Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s