Geplaatst op

De mens en Agenda 21. alles onder controle?

Horen zien en zwijgen maar waarover want wat weet je eigenlijk?

De mens heeft zintuigen, gehoor  visualisatie en gevoelens, Je hoort  frequenties die je kan horen als mens, je ziet wat jouw ogen  voor beelden doorgeven als mens,je voelt wat jouw zenuwen je hersenen berichten.

Wat als je  frequenties kon horen van een Orka tot ultrasonisch gelijk een vleermuis,warmtebeelden zou kunnen zien als een slang of ogen als een condor,Wat als je zenuwen, prikkels kunnen ontvangen als een kameleon of een haai.

Je zou de alfa mens zijn onder de mensen.  the ultieme predator.

En ze bestaan.In glamour -filmen en protsige music-clips of tv debatten worden zij getoond, alle als helden, voorvechters van de mensheid. Maar  deze elite troepen, zij hebben geen natuurlijke vijand meer dus gaan zij de natuur vervangen door techniek en weldra heeft deze predator ook geen  mensen meer nodig. Geprinte clonen zonder mankementen, ziektes of mening zullen afgerichte slaven zijn voor zij die ons mens  gaan vernietigen.De alfa mens heeft met zijn geld de natuur ingehaald en maak zich op voor een totale transformatie van alle samenlevingen binnen de komende 20  jaar. Agenda 21 is een open uitgesproken doel van zogenaamde wereldleiders met daarin en geheel  nieuwe wereldorde waarin allen onder geschikt zijn aan weinigen en waar vrijheid is vervangen door tolerantie binnen de  wereld dictatuur. Waar nog heen als de wereld onder controle is en je wordt vervolgd voor mening, kleur,afkomst of geloof.

Waar vindt ik amnestie of asiel want ik wil geen gecontroleerde vrijheid. 

Zij waakzaam en maak je gereed voor een gevecht aller naties tegen zij die onze zintuigen manipuleren met leugens en valse woorden, zij die ons regeren zijn de ware zwijnen van 1984. George Orwell schreef zijn boek in 1948 en draaide daar al  cijfers om 1984 lees het als een waarschuwing 19+1 maakt 20 en 8+4 maakt 12  zet de 2 voor de 1 zoals Orwell deed met de 4 en de 8 en je heb het jaar 2021. 

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s