Geplaatst op

Opstelten en de NWO

Opstelten is de hardliner als het gaat om totale veiligheid door totale controle. als de mens onder controle is is er geen misdaad zo zijn visie.

6% van de burgerbevolking zou burgernet deelnemer moeten worden zijn zo is zijn wens en dan te weten dat de stasi 4% nodig had.

Permanente controle vanuit de lucht en de inzet van het burgernet, welk elke afwijking zal melden aan politie of andere instanties, moet criminelen het werk onmogelijk maken om zo de burger  veiligheid te geven tegen overvallers en inbrekers. Dat voor een inbraak met een gemiddelde van 10.000 euro  schade voor betrokkene, 30 manuren  aan politiewerk staan is een waarde waar je aan mag denken bij volgende criminele handeling. Globale investment en mondiale bedrijven sluizen elk jaar voor meer dan 50 miljard Euro belastingvrij door ons land. Is er voor deze vorm van criminaliteit, waar toch duizenden slachtoffers vallen, vervolging in die vorm gelijk wij burgers worden gecontroleerd? het antwoord is nee, en dat zal er ook nooit komen vanwege het feit, dat geld is van machtigen en daartegen zijn er geen maatregelen als drone’s  of burgernet in het vooruitzicht, zij zullen vrij mogen bewegen en gedragen als de ware goden. 

Een enkeling  maakt dit soort criminaliteit bekend maar zijn gehoor is te beperkt om enig invloed te kunnen hebben en  Opstelten is bijna verworden tot de opperste bescherm heer van de machtigen en zij die twijfelen worden monddood gemaakt treft een  schmaad campagne of zijn  publiekelijk tot onnozel verklaard.

Drones zijn dankzij de Europa lobby van de producenten in afgelopen 10 jaar doorgedrongen in de prive sfeer van elke burger . De weinige producenten pakken dikke winst met onze belastingcenten en wij verliezen met dank aan ons geld  ook het laatste stukje privacy.De mens wordt 24 uur per dag gevolgd beoordeeld en afgeluisterd door hotspots, pingedrag,  zoekmachines,  social media en alles wat er verder van je bekend staat bij  instellingen als incasso buro’s, verzekeringen en communicatie bedrijven.

Deze stortvloed aan info wordt gebruikt om je in een vakje te plaatsen en te manipuleren op velerlei wijzen.

Opstelten en zijn visie gaat werkelijkheid worden maar is zijn zorg de veiligheid van het volk of toch die van de machtigen tegen het volk.Het volk staat nog als mak slachtvolk te kijken en herkauwt dat wat onze leiders ons voorkauwen.Grotesk is het feit dat  tekorten in de staatskas opgevangen worden door zij die geen blaam treft namelijk het gewone volk

De vrije mening is opgebouwd uit je opvattingen en uit wat je aan informatie zoekt en welke bron de informatie verstrekker is.

Dit is dus mijn vrije mening  na beoordeling van mijn informatie en ik pleit dan ook voor een spoedige ineen storting van onze Europese democratie want de huidige vorm  is verkapte dictatuur. Ik verkies een andere regeervorm daarom zal ik mij zonder geweld aanwending blijven verzetten tegen onze staat want waar onze laatste helden voor gesneuveld zijn dat is geenszins het huidige Nederland.

Om verzet zinvol te doen is het de kunst niet de wegen van de staat te volgen want daar vinden je zo en zijn ze gewaarschuwd. Partizanen en verzets lieden gebruikten eigen wegen voor  transport van informatie en die wegen leiden naar verzamelplekken waar gedachten elkaar treffen die overeen komen met wat er moet gaan veranderen. Het klassieke verhaal “Het Verzet” is de  leerstof  voor zij die willen veranderen.Men zal leren dat vrienden vijanden kunnen zijn. Elke opoffering zal de pijngrens doen stijgen want elke verandering gaat gepaard met het samen komen van energie, die zich gaat vermenigvuldigen en de daaruit vrijkomende euforie zal ons doen beseffen dat de staat gaat veranderen want ook het volk zal opstaan wanneer zij onze boodschap hebben begrepen.

 

Opstelten maak je maar klaar voor een nieuw tijdperk waar drones en burgernet je niet gaan beschermen tegen de nieuwe tactieken van het Nederlandse verzet.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s