Geplaatst op

Demmink cover up the elite

Demmink journalist Fred de Brouwer werd achtervolgd, moord lijkt zeker

16 maart 2014 Geplaatst in Corruptie, Internationale politiek, Justitie, Kindermisbruik, Landelijke politiek, Meineed, Openbaar Ministerie, Politiek, Prostitutie, Rechterlijke macht door:Victor Wijsman | Reacties: 0

Fred-de-Brouwer
Volgens betrouwbare bronnen werd journalist Fred de Brouwer die een aandeel had in het onthullen van de Demmink-affaire, vlak voor zijn dood achtervolgd door een persoon in een witte auto die in eerste instantie de Brouwer van zijn scooter reed en hem vervolgens overreed waardoor Fred de Brouwer uiteindelijk is overleden. Ooggetuigen hebben dit aan de vriendin van de Brouwer, Araya, verklaard.

De Brouwer raakte door de aanrijding zwaar gewond en werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Omdat het ziekenhuis niet over voldoende apparatuur beschikte, wilde men de Brouwer naar een privé-kliniek in Pattaya vervoeren maar omdat zijn familieleden en vrienden niet in staat waren om de borgsom van 200.000 Bath (4500 euro) te betalen, ging het transport niet door waarna de Brouwer alsnog is overleden op de afdeling eerste hulp van een staatsziekenhuis.

Opvallend is dat Fre de Brouwer de komende week naar Nederland zou komen om bij Pauw en Witteman over zijn wetenschap over Demmink te komen praten. Deze weken vinden er in Utrecht getuigenverhoren plaats om eindelijk duidelijkheid te krijgen over wat Demmink zou hebben uitgespookt met minderjarige jongens in de periode toen hij secretaris-generaal van justitie was. Destijds heeft het OM de zaak al onderzocht (het Rolodex onderzoek) maar om duistere redenen werd dat onderzoek voortijdig gestaakt. Diverse getuigen verklaren nu in Utrecht wat zij destijds hebben onderzocht en meegemaakt. Een vermeend slachtoffer van Demmink kwam al aan het woord en bevestigde door Demmink als jongens-prostituee in Amsterdam te zijn misbruikt. Een medewerkster van Demmink, Anneke Storm van ‘s Gravesande,  die zich volgens gevangenisdirecteuren die samen met haar op dienstreis waren naar Engeland, ontkende plotseling tegen haar reisgenoten verteld te hebben dat ze regelmatig op de meest uiteenlopende tijdstippen jongens moest regelen voor Demmink die hem moesten bevredigen. Een van de directeuren. Jacques van Huet,  heeft inmiddels onder ede verklaard dat mevrouw Storm van ‘s Gravesande haar verhaal wel degelijk aan hem en z’n collega’s heeft verteld in de hotelbar in Londen.

Het lijkt er inmiddels duidelijk op dat Fred de Brouwer het zoveelste slachtoffer is van een moord die in verband staat met de onthullingen over de oud staatssecretaris van justitie Joris Demmink. Hieronder een opsomming van diegenen die ook wetenschap hadden van de escapades van Demmink en die ook onder mysterieuze omstandigheden aan hun einde kwamen:

Advocaat van Frank L. Gerard Hamer – dood van fiets gevallen

Gerard Hamer, de advocaat van ‘jeugdprosituee’ Frank Leenders, is dood van zijn fiets gevallen op weg tussen zijn kantoor in De Pijp en zijn woning.

Frank Leenders is een van de belangrijkste bronnen en getuigen voor het criminele kindermisbruik van de hoogste man van Justitie. Op 14 oktober 2003 deed ‘Frank L.’ aangifte tegen Demmink.

Kort daarvoor had Frank L. in een met ex-Panorama-journalist Fred de Brouwer verklaard dat Demmink betrokken was bij de opnames van een pornofilm waarbij een jongetje is ‘doodgeneukt’ met een kunstpenis. Tevens vertelde hij dat Demmink een grote moedervlek heeft ‘op zijn linkerbil’ en een penis zo klein als ‘een tandenstoker’.

De aangifte van Frank L. is door justitie ‘van tafel gespeeld‘ waarna Frank L. is vervolgd en veroordeeld voor het ‘doen van een valse aangifte’

Privé Chauffeur van Demmink, Mostert – hartaanval

Chauffeur Mostert reed zowel Aad Kosto als Joris Demmink. Hij beklaagde zich bij zijn chef over het gedrag van Demmink die op de achterbank van zijn auto jongetjes misbruikte. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden, hartaanval luidde de officiële verklaring. Naar de achtergrond van de zelfmoord van de chauffeur is geen onderzoek gedaan door Justitie.

Panorama journalist Fred de Brouwer heeft zowel gesproken met de weduwe als met de dochter van Mostert. Beiden gaven geen bruikbare informatie, volgens de stukken mede omdat de weduwe een pensioen krijgt van Justitie en het vanuit die optiek ‘niet in haar belang zou zijn’ nadere informatie te verschaffen over de dood van haar man.

Oud-politieman Henk Laarman schreef hierover aan Gaykrant: schrijft aan GayKrant over een chauffeur van het ministerie van Justitie: die chauffeur overleed aan een hartaanval op 50-jarige leeftijd. Dat is mogelijk veroorzaakt door spanningen op zijn werk. Wat was het geval? Zijn baas, een topambtenaar van Justitie, had de gewoonte schandknapen op te laten pikken met zijn dienstauto. Hij pleegde seksuele handelingen met de jongens op de achterbank van zijn dienstauto terwijl die chauffeur daarvan mocht meegenieten. In zijn brief beschrijft de ex-rechercheur tevens een voorval in de hofstad: toen deze topambtenaar er de gewoonte van maakte zijn chauffeur om twee uur ‘s nachts uit zijn bed te bellen om hem op te halen bij een bekende homoclub in Den Haag en hij de dienstauto onderkotste omdat hij straalbezopen was, knapte er iets bij de chauffeur. Hij stapte naar zijn chef en maakte melding van dit gedrag. Die chef sprak zijn DG erop aan. Die wilde geen ruchtbaarheid en daarmee ontstond een doofpotzaak die de chef op overplaatsing kwam te staan. Die chauffeur overleed korte tijd later. De weduwe kent al deze verhalen.

Mr. Wilfried Brinkhuis – overleden onder onbekende omstandigheden

Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder onbekende, verdachte omstandigheden is hij gestorven.

Brinkhuis had last van feestjes met kinderen zoals die worden georganiseerd door een groepje uit Eindhoven en rondom Weert. De groep van het ‘afdak’ van het Anne Frankplantsoen. Daarbij valt steeds de naam van Joris Demmink. Wilfred kent hem via zijn beroep, jurist, en via het sekscircuit, maar ze zijn toch elkaars tegenpolen.

Een van de mannen met wie hij veel contact heeft, heeft een transportbedrijf in Weert, langs de provinciale weg. Op de hoek van zijn terrein staat een bordeel. Normaal ontmoeten mannen de daar werkende vrouwen, maar af en toe worden er ook feesten voor pedo’s georganiseerd. Meest voor hetero-pedo’s, maar twee keer per jaar ook voor homo-pedo’s.
J.D. zou daar zijn gezien. Er moeten zelfs foto’s in omloop zijn. Daar is een hoop om te doen geweest. De eigenaar zou er zijn gasten mee chanteren.

Bron: DemminkFacts

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s