Geplaatst op

“De beweging”

 

 

Controle gepaard met vertrouwen is de basis van een gezonde samenleving.

De samenleving verandert en daardoor komen er ook andere regels dat is een gegeven.

Hoe moet ik mij echter voelen nu de overheid in samenwerking met het bedrijfsleven alles over mij verzameld en handhavings structuren opzet waarmee 24 / 7 / 356  gemonitord kan worden elke vorm van handelen denken of wensen. Is dit nog vertrouwen of gaat het alleen nog maar over controle?

Dit is inbreuk in mij privacy ook als ik niks te verbergen heb maar waarom ?

ik stel mijzelf  vragen, waarom verandert de politieke macht niet en past zij zich aan aan de veranderingen in de samenleving, waarom blijft haar structuur overeind als een bouwwerk uit ons koloniaal verleden?  Raad van state , eerste kamer , tweede kamer, koningshuis, allemaal relieken van een allang niet meer bestaand Nederland.

De waarheid is dat een machtig bolwerk van invloeden de politiek onder controle heeft en daardoor ons allen.

Politiek is een maffia familie waarin niemand zal zorgen dat zij zichzelf opheft of zichzelf macht ontneemt. De politiek heeft baat bij bestaande structuren en elke vorm van machts overdracht zal dan ook zeer vijandig worden beantwoordt.

Om toch terug te keren naar een gezonde samenleving is het dus van grootste belang dat alle politiek verantwoordelijken ontmacht  worden  doormiddel van een democratisch twee derde meerderheid  besluit.

Het is daarom dat ik “De Beweging” in het leven roep. een beweging waarin ras,overtuiging, geloof, of partij kleur geen rol speelt  alleen ons gezamenlijke doel,  het afdwingen van noodwendige veranderingen die ons land klaar maken voor de komende generaties. Laat ons onze macht en verantwoording terughalen.De Beweging zal zijn kiezers op de lijst  plaatsen waarmee we een twee derde meerderheid kunnen behalen. Eenmaal dit doel bereikt gaan we de grondwet aanpassen en een verandering van regeervorm afdwingen.Een dan op te zetten online volksraad zal besluiten keuren en wegen voor het de uitvoerende machten aanwijst de besluiten  te handhaven  want klungel van politiek en ambtenaren  heeft gezorgd  dat er geen afscheiding meer is tussen de wetgevende macht en de uitvoerende macht waardoor de weg vrij is gemaakt voor een gemilitariseerde totalitaire samenleving waarin  vrijheid verder aan banden wordt gelegd.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s