Geplaatst op

verban de plofburger

 

Zoals je een plofkip moet weren is het nu tijd ook de plofburger uit de samenleving te weren.

Ouders die voor hun kinderen  frisdranken kopen  met extra toegevoegde kankerverwekkende stoffen zijn nooit grappig maar ze staan in rijen als de “choice of a new generation” in de aanbieding is of hun kinderen fruitsappen laten consumeren waarin echt heel veel gevaarlijk spul is verborgen.Genetisch gemanipuleerd voedsel waarin toxische stoffen zijn opgeslagen als afweer tegen insecten worden dagelijks  in de schappen aangeboden Van kwalijke suikers en zouten in bayb voeding ,kankerverwekkende stof fluor in bv tandpasta  tot siliconen in chicken nuggets,  alles wordt gebruikt wat ons ziek, zwak en misselijk maakt alsmede welvaarts ziektes en dood veroorzaakt . 

Een plofkip voelt zich nooit kiplekker en de  producent weet alles over zijn kippetjes. De overheid weet ook alles over zijn burgers en voorzien van BSN nummer met foto en vingerafdruk mag de plofburger zich paaien in een giftige gevaarlijke omgeving. In een land waar  voedingsspecialisten  van de voedsel en waren autoriteit ook op de loonlijst van Monsanto staan is een gezond leefklimaat bestuurlijk onmogelijk gemaakt. 

De plofburger met zijn kadasternummer of driehoog achter  hokje waant zich gelukkig in zijn met schulden aan de staat opgebouwd paleisje.

Leer weer leven als scharrelburger of sterf voor je vrije uitloop. 

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s