Geplaatst op

Nederland en de NWO in Afrika

 

Rutte over Nederlandse bijdrage VN-missie Mali –youtube

 

Beluister de video en hoor de leugens waarmee de Nederlandse regering zich rechtvaardigt voor de inzet van militairen in Mali.

De pers wordt verteld dat er inlichtingen personeel gestuurd wordt wij noemen dat gewoon een  top elite commando eenheid van 368 man.

10 politie agenten zijn leden van de marechaussee en de burger specialisten leden van de contra spionage dus kortom een operatie van hoogst belang.

De argumenten voor de inzet  zijn de bewaking van de Europese zuid grens, ontheemden , armoede, ,crisis  onveiligheid  en mensenrecht schendingen.

Dat Mali grenst aan Europa is een geografische onwaar dus een leugen. Ontheemden en de andere argumenten bestaan al meer dan veertig jaar in Mali dus waarom nu eerst waarom  niet in 2012 toen een door de USA  getrainde Malinese officier een coup pleegde en de instabiliteit ernstig toenam en er een burger oorlog ontstond?Welke belangen spelen hier een spelletje over de rug van civilisten en met welke rechtvaardiging mag een minister president  liegen tegen zijn bevolking? Als de waarheid is het beheren van Malinees grondgebied voor een toekomstige her kolonisatie dan zeg dat gewoon.

De schijnbaar nobele argumenten zijn een farce als je overziet welke machten bezit willen nemen van Mali om hun grondstoffen en strategische ligging.Mali een land wat na veertig jaar plotseling de aandacht krijg van de nobele VN en dat alleen om een paar verdwaalde door het westen bewapende el-qaida aanhangers. Je zou het geloven als je blind voor de waarheid zou zijn.

Mali is een verdere poging Afrika te demoniseren als een broei plaats van terreur waartegen de Wereld gezamenlijk moet optreden.

Afrika heeft niet de organisatie en slagkracht om gezamenlijk op te treden als 1 macht.  Europa en Amerika enerzijds  anderzijds  China moet Afrika zich weren tegen de veroveringsdrang van China wat net als Europa en Amerika op zoek is naar lebensraum om zijn bevolking te voorzien in haar behoeftes.De wereld stort zich op de zwakste en wij keuren het goed.Laat ons het goed gaan en laat de rest van de wereld zich aan ons onderwerpen want alleen zij die rijk en welvarend is verdien het ook zo te mogen leven. Blijft de vraag waar houdt het op ? Welke financiële standaard is er voor de weinigen die mogen overleven. 1 procent van de wereld bevolking  heeft 40 % van alle rijkdom tendens stijgend  dus hoeveel van de 99% zullen ook als slachtoffer ten onder gaan aan een nieuwe blik op wereld populatie en het bereiken van deze norm .De VN  heeft met Agenda 21 een verdere stap gezet en de NWO komt uit haar schaduw en ontdoet zich van haar humane kleed waarmee zij de afgelopen 70 jaar de wereld heeft verleidt. De naakte waarheid is dat wij een Mondiaal bestuurd systeem gaan worden staat waarin grote delen van de wereld ontdaan zullen worden van aanwezige human population to develop the genmanipulated environment. Bevolkingsminimalisatie zal net als ozonlaag en klimaat conferentie het woord zijn dat ons zal worden bijgebracht als de redding van onze aarde en haar schaapjes.Een dreigende overbevolkte Aarde als thema te gebruiken bij een productie hoeveelheid van 20 miljard maaltijden per dag is een ridicule leugen maar zal toch het argument zijn om naar de gewenste 500 miljoen wereldburgers te komen goedschiks zij het kwaadschiks.Chemische sterilisatie gebeurd nu al wereld wijd door mondiale ondernemingen die producten op de markt brengen voor menselijke consumptie en welk naast  onvruchtbaarheid, kanker verwekken,  en bio hazardous zijn en dat met goedkeuring van alle voedsel en waren autoriteiten dus afgezegend van bovenaf. Tussen 2014 en 2034 zal er onder de wereld bevolking een massacre plaatsvinden welk zijn weerga in de bekende geschiedenis niet zal vinden als je de zondvloed buiten beschouwing laat.De aanschouwing van de wereld elite als een bv een  Bilderberg groep bestaat uit enkele machtigen en weinig  onderworpenen aan zij die de vrijheid behouden want de wereld is dan compleet gegijzeld en mag wachten op wat, Op wie,? Waarom hebben wij niet ingegrepen en hebben wij het laten begaan.Onze welvaart is een met etter gevulde  roodgloeiende puist  waarvan de skin op barsten staat maar waar de man met het mes het nog niet nodig acht want hij is nog niet uitgespeeld  Het lot treft allen hoe hard dat bepaal je zelf dus handel voor je vrijheid.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s