Geplaatst op

moderne geallieerden tegen de NWO

 

Benjamin Franklin “Freedom For Security “

 

“Als je je vrijheid laat beperken voor veiligheid ,dan verdien je beiden niet”

In een periode van 70 jaar heeft een kleine groep gelijkgezinden de fouten van het derde rijk geanalyseerd en daaruit lering getrokken.Een generaties overlappend proces vindt nu plaats, waar in vroegere tijden een botte hakbijl werd gebruikt is het nu de verborgen salamischijf tactiek waarmee een kleine groep super rijken ons schijfje voor schijfje de gezondheid en vrijheid ontneemt maar het ons met dank aan de media verkoopt als het proces naar vrede en welvaart voor ieder op deze aarde.Een omgekeerde leugen is nog steeds een leugen maar wij zijn blind door de geïndoctrineerde invulling van ons moderne leven.Toen de contouren zichtbaar werden van de NWO kwamen grote voorbeelden in opstand en gaven hun leven om ons te waarschuwen voor deze duistere krachten,vijand van democratie en gelijkheid. Twee Kennedy broers ,Martin luther zij waarschuwden dus werden opgeruimd. Toen George Bush vice president was naast Reagan was er na twee maanden al een aanslag met pistool uitgevoerd door  de zoon van een man welk een huisvriend is  van de Bush clan.

Als zulke grote voorbeelden voor ieder van ons ongeacht ras of geloof hun eigen leven en dat van zijn  familie op het spel zetten om ons te waarschuwen wat moeten wij ons dan wel niet schamen als je ziet welke wereld wij nu hebben. Een wereld waarin wij  vast zitten en  het garen van de spin je geduldig omwikkeld want wij allen zitten vast  in het net van totale controle door de NWO. Struggle for freedom and make your message heared because death is coming to town

Een samenleving waarin de vrijheid van journalistiek aan banden wordt gelegd door diverse media magnaten, is  dat de “place to be” of ben je liever zelf kritisch en neem je maat bij elke mening die je hoor voordat je een eigen mening vorm over een bepaalde gedachte.Klassieke  bronnen van opstand zijn verbannen naar digitale cafés en chatrooms waar de overheid  meeluistert en zo opstandige gedachten kan doen  inbinden. Dit is censuur en een mogelijke preventieve hechtenis ten gevolge met het schijn argument dat iedere kritieker  vijand moet zijn. Niet vijand maar tegenstander voor de machthebber over het onderdrukte volk.

Velen zeggen dat er toch geen verandering plaatsvindt want zij die aan de macht zitten blijven aan de macht.Grote groepen burgers zijn van mening dat wat je ook kiest het is allemaal 1 pot nat.De grote meerderheid van ons volk zou het liefst diegene willen stemmen die niet op de lijst staat. Te weinig mensen zijn bewust en zien het gevaar maar zijn nog te divers in mening omdat er geleerd is te kijken naar en te denken aan het verschil en niet de overeenkomst.  Complot terroristen of freedom fighters naargelang je keuze worden vuil gemaakt en openbaar ten schande gezet en vervolgt.Mijn dank, eerbied en respect voor mensen als Bradley Manning  Snowden  Assange en vele andere die de klok deden luiden. Zij zijn vervolgd, verbannen, sociaal gebrandmerkt en of opgesloten voor het openbaar maken van de misdragingen der machtigen. Welk een diplomaat ben je als je de koning van een ander land doet missachten, welk recht op loon heb je nog als je je baan vult met onwaarheden en list en bedrog. Is dit gedrag in ons belang nee dus bestraf zij  die wandaden begaan niet zij die  wandaden doet openbaren. Wat is dit voor groteske vertoning waarin de rechtschapene wordt  vervolgt als zij het een christen ten tijde van het romeinse rijk   

Elke mening staat op zich en elk wil de  verandering, alleen wij delen het op  in linkse rakkers of recht populisten,anarchisten, Eco freaks en republiekeinen, gezamenlijk willen zij een halt toeroepen aan de mondiale overheersing van de Nieuwe wereld Orde.Laat ons leren te kijken naar overeenkomstigheden en vast te stellen dat de burgerrechten bij elke mening naar voren komt als hoogste ideaal.Neem deze grootst gezamenlijke deler en kom tot een internet pact  want wij zijn de moderne geallieerden. Beweging 12 staat voor een vreedzame omvorming naar een vrije maatschappij waarin de Staat de burger dient want wie betaald die bepaald.

P.S  de groeten aan Opstelten en Teeven, de  twee vleesgeworden verschrikkingen  en opperste apparatsjik’s  van de VVD. Gemuteerde zwart uniform dragers  met totaal bewaking en burgerwacht Uberwachung van ons Neederlandsche Volkes. Zij die vochten voor onze vrijheid eisen dat hun nazaten  van Geuzen,verzetslieden, KP leden en rechtschapen burgers in opstand komen  tegen dit instrument van mondiale heerschappij en verban deze tirannen.Opa’s verhalen over de opkomende  weerstand tegen het regime zullen weer de avonden gaan vullen als over dertig jaar de mensen weer vrij kunnen praten over de grote derde wereld oorlog waarbij de hele wereld in vlammen stond maar een globale weerstand van gewone burgers het voor elkaar kreeg  dat de 200 meest invloedrijke super rijken in het  Guantanamo Bay gevangenis werden vastgezet  ontnomen van elk recht. Geen land wilde ze asiel geven want zij waren de warlords van een vuile oorlog tegen de mensheid gedurende bijna 100 jaar. De NWO droomt van een 1000 jarig rijk en zij zullen zonder weerstand dit bereiken mits wij opstaan en bereid zijn alle misdragingen van een regime te doorstaan en met veel eigen bloed  de ommekeer teweeg brengen want miljoenen zullen worden afgeslacht voordat wij het gewone volk  onze wereld onder controle hebben gebracht. De derde wereld oorlog is begonnen alleen de media zal het ons niet zeggen want zij zijn deel van deze vuile oorlog.De wereld zal branden maar de verandering zal komen.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s