Geplaatst op

Apache and Drones overkill against soft targets

Het recht op Humane doding in oorlog of conflict.

De wapens van het westen zijn te geavanceerd voor de momentane inzet. Apaches en drones oorspronkelijk ontworpen voor het vernietigen van harde doelen als gepantserde of betonnen versterkingen worden nu  ingezet om een individu te elimineren. Het boordwapen echter is daarvoor veel te zwaar uitgerust . Gevolg is een massale slachting van mensen die niet tot het doelwit behoorden. Onafhankelijk onderzoek wees uit dat van de 100 slachtoffers  2 personen het daadwerkelijke  doelwit waren, de overige 98 doden waren bijkomende schade. Dit gemiddelde van 1 op 50  kregen ze 4000 jaar geleden met pijl en boog nog niet voor elkaar. Dat een preciesie wapen als de Drone met zijn  Hellfire raket meer mensen raakt  dan 1 persoon moet na 25 jaar gebruik nu toch wel bekend zijn.

Naast de drone is ook de Apache een verachtelijk wapen wat verschrikkelijk huishoud onder alle burgers in een conflict zone. Welke kans heeft een tegenstander nog als hij zich wil overgeven want dit wapen wordt zo ingezet dat er geen enkele mogelijkheid bestaat tot overgave. Het moet de mens toch mogelijk gemaakt worden dat hij de strijdt staakt en zich overgeeft om in gevangenschap berecht te worden voor vermeende daden.

Per direct daarom een verbod op het inzetten van deze wapens voor het vernietigen  van mensen.

Deze wapens zijn het gifgas van de 21 eeuw. Het zijn buiten proportionele massa vernietigingswapen welk  burger slachtoffers massacreert.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

2 Reacties op “Apache and Drones overkill against soft targets

 1. annneke ⋅

  Daar heb je groot gelijk in ,over die drones.
  Maar wat heb je daar aan als nederland dit alleen maar afwijst,en de andere landen gaan door met het verfijnen van die techniek., zo loop je achter met alle nieuwe vernieuwingen op dat gebied , dan kom je in een situatie als griekenland waar de jeugd andere landen opzoeken om zich telaten scholen,want dan gaat onze jeugd over 10jaar ook voor andere technieken de andere landen bezoeken aangezien wij opdat nano gebied stil blijven staan.

  • obscura66

   Dus gaan we mee met rest richting ondergang. Stop het meelopen,elk alternatief is beter dan het nu gekozen scenario. Een vrij denkend Nederland wat zich onderscheidt binnen Europa qua regeervorm en economische structuur.Een visie op lange termijn waar toekomst in zit waarom geen economie waarin maximaal 1 miljoen werknemers alles regelen voor ieder . Vergaande automatisering ten voordele van ieder in welvaart en welzijn.Geen exorbitante winsten voor aandeelhouders en risico investeerders.De gevolgen van vergaande automatisering zorgen voor kritieke situaties in de sociale lagen en waar velen verliezen en weinigen winnen zal opstand onstaan en weerstand. Er zijn dus twee mogelijkheden. A we beginnen er nu mee en het gaat op een goede gezonde manier.B op later termijn geschieden dan alleen met veel geweld.Er gaat een grote verandering komen.Het gaat om de tsunami te herkennen en er op te zijn voorbereid.
   Onze westerse wereld met zijn post koloniale problemen is in transitie naar een nieuwe wereld orde. Daarover gaat het komende twintig jaar niet over het verleden maar over de macht in de toekomst. Een IS die opduikt daar waar zij maar willen. Het vuile spel van intriges, corruptie, machtsmisbruik, massamoord en massa gijzeling wij noemen het politiek maar dit is geen politiek dit is mensonterend en respectloos wangedrag naar ieder mens waar die ook mag wonen. waarom slikken wij zo massaal deze onzin, een TBS’er met dwangmatige zelfkastijding ben je als je dit slik dag in dag uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s