Geplaatst op

Transitie naar een vrij Nederland

Wanneer begrijpen wij dat weerstand zorgt voor behoud van vrijheid en privacy.
Wij hebben ons laten in lullen dat terroristen de reden zijn van alle beperkingen, schendingen en censuur.  Openbaarheid van bestuur  beter bekend als de WOB  is een verdere fopspeen voor zij die denken dat wij de waarheid mogen zien. Nederland onderwerpt zich massaal aan de psyche ” hypnose-terrorisme ” en laat zich als bange makke schaapjes naar het veilige land leiden. Dank je voorouder een laatste maal voor hij zich doet omdraaien in zijn graf om wat een laf volk wij zijn geworden.

Waar waren wij toen de geschiedenis les ging over de vernietiging van de joden. Burgers gebruikt als industrieel product waarmee geld werd verdient. Hoever laten wij het nog gaan, voor er een herhaling komt. Dat naast moslims ook alle niet gezonden geestelijk of lichamelijk en andersdenkenden gezien gaan worden als eindproduct. Wie afwijkt van masse wordt verwerkt tot biomassa. Ooit nagedacht over waar de nazi’s zouden hebben gezegd  ” also  jetzt reicht “?

De joden deden in elke vernedering en beperking berusten,ondergingen het als het lot wat nu eenmaal een jood staat te wachten als je tussen christenen tracht te overleven.Denken we echt dat de joden dachten dat ze op vakantie gingen toen zij instapten in Kamp Westerbork.Nee toch, zij wisten toch dat zij naar een heel nare bestemming zouden gaan maar waarom geen opstand van stop en niet verder. Waarom leren wij niet uit het verleden, waarom laten wij ons weer massaal controleren en discrimineren. Wij zijn niet de bedreiging maar degene die de controle heeft.

Wie niks te verbergen heeft heeft binnen kort ook niks meer te verbergen.

Wie  enig verstand heeft zou toch  opmerken dat de spoorlijn waarna onze staat heeft  gewisseld niet de meest ideale weg is naar onze eind bestemming. Reageer  kom in opstand want onze trein heeft het rangeer terrein verlaten, de mogelijkheden uiterst beperkt!

Hoelang nog doen wij handelingen accepteren waar geen ene mallemoer van klopt?

Fis(t)cale uitbuiting wordt geslikt door meer dan 12 miljoen gewone burgers, zij hebben kiesrecht maar vergeten hun ellende met kijken naar Boer zoekt hoer.

Een top ambtenaar  van sociale zaken te Amsterdam wil alle mensen in de bijstand 24 uur p/d doorlichten omdat er mogelijk individueel fraude plaatsvindt! Doorlicht de bovenste 5% aan top inkomens in de stad Amsterdam en de bijstand kan verdubbelt worden zonder lastenverzwaring voor de stad Amsterdam.

Met welke reden slikken wij afvalhopen aan onzin van een groepje eenheidsworst verkleed als partij leden welk tot heden alleen maar hete lucht verkonden.De boodschap was en is steeds een leugen hetgeen je deed omfloersen als een lijkwade. Comfortabel maar helaas jij bent die dode. Welk deel van het boek Animal farm wordt nu nog steeds niet begrepen.

De transitie begint met een man die zich publiekelijk opoffer ,vastgezet met een regeltje over tbs want dan zit de man zeker lange tijd vast, maar zijn volgers steken de brand overal in want een hogere opoffering bestaat niet. Dienen en eren want een verzetsstrijder geef oprecht zijn vrijheid  voor een vrij Nederland.

Is de waxine man de eerste ,de dam schreeuwer,de man van de NOS ,het lid  van Occupy ,ieder Anomynous kan de eerste zijn ook jij, dus overdenk je rol in de toekomst. Alles wat je doet, elk gebaar van weerstand hoe klein ook  zorgt voor weerstand. Tijd voor actie tijd voor rebellie tegen het systeem. De ondergang van het systeem is onze poort naar ware vrijheid. Vrij van onderdrukking door kapitalisten welk de wereld willen veranderen naar de mismaakte vorm uit een laboratorium waar ziektes ingezet worden om mensen massaal te ontdoen van deze wereld

Mijn vaderland voor jouw vrijheid wil ik vechten, voor jouw burgers wil ik sterven, verdedigen hun rechten zodat een Nederlander een landgenoot is met vrijheid van opvatting en het recht op menselijkheid want zolang  armoede en onderdrukking  heerst voor meer dan 2 miljoen landgenoten dan doen wij het heel fout in Nederland!

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s