Geplaatst op

Het volwassen zijn van onze kinderen

Kinderen weten niet wat privacy inhoud.De jeugd wordt geleerd dat er geen geheim hoeft te zijn alles wat je denkt meent of voelt kan je openbaar maken en social media is de voedingsbodem van deze brainwash van privacy naar totale openbaring. Wij ouders krijgen de taak kinderen te begeleiden maar als ouder is er niet tegen aan te boksen. De snelheid van het digitale tijdperk haalt werkelijkheid in met vaak tragische gevolgen.

Een man hoort van de dood van zijn schoonmoeder en gaat daarop naar school zijn kinderen ophalen om hen het te vertellen dat oma is gestorven. Helaas er was al iemand die het van oma gezien of gehoord had en via social media wisten de kinderen het een uur voordat papa zijn kinderen in de arm kon nemen om te troosten.

Bedenk dat elk voordeel een nadeel heeft en de impact van nadelen opgeteld groter kan zijn dan de som van de voordelen.
Kinderen groeien op in een staat waarin controle geen controle meer is maar het alledaagse leven. Wat wij controle vinden zal onze kinderen als norm gelden en we zijn reeds dat pad ingeslagen. Het woord privacy zal net zo onbekend zijn voor velen zoals we nu van ” trisceptonische waarneming” geen benul hebben.Een body chip voorzien van alle informatie is je digitale schaduw en virtueel evenbeeld. Het registreert alles wat je denk,voelt en elke emotie. je lichaam wordt 24/7 gescand en alle data wordt verwerkt en gebruikt.

Dit is geen toekomst dit is een nachtmerrie alleen wij zijn wakker en de nachtmerrie is reeds op kleine schaal werkelijkheid.

Ieder heeft een mening over alles maar over de essentie van ons leven daarover laten wij andere besluiten. Domheid in extreme vorm denk ik persoonlijk of doelmatige dwang tot zelfkastijding.

Wat kan men anno 2015 er tegen beginnen.
De westerse mens is onder controle en de terroristen die ons wereld wijd aanvallen en uit alle hoeken en gaten gekropen komen zij zien maar 1 vijand en dat zijn wij.kan het zijn dat zij zien dat wat wij doen ook het gevaarlijkste experiment is sinds het laten ontstaan van het derde rijk? Wij westerse wereld zijn aan het stuiptrekken geslagen nu het oosten de touwtje overneemt.

Wij zien door de gemanipuleerde westerse neergang een heropstanding nodig waarin er maar 1 macht is en 1 staat. De NWO, een wereldburger herrezen uit de as van alle democratieën.

De wereld burger heeft plek want de vernietiging van meer dan 6 miljard burgers doet de VN lees NWO besluiten de bevolking te beheren. Laten we nemen 1,2 miljard mensen die de aller dodelijkste oorlog ooit hebben gewonnen. De mens versus de mens achter de machine, Arnold doet ons de groeten, het klinkt allemaal als een broodje aap maar dat hoop ik dan ook, alleen grote Hollywood films zijn maar al te vaak werkelijkheid geworden.

Dit gaat denk onze toekomst zijn. Wanneer de weinigen die net als Kennedy de waarheid zagen als complot terroristen worden neergezet of worden vermoord (1974 onderzoekscommissie van het Congres geeft aan dat in de moorden op beide Kennedys en op Martin Luther King er sterke aanwijzingen zijn die duiden op een gecoördineerd complot) Wanneer een illustere groep bereid is een democratisch gekozen president te vermoorden dan moge duidelijk zijn dat een dialoog geen optie is.

DE grootste vijand van het vrije volk is domheid.En juist dat wordt ons dagelijks geleerd.
Er is maar 1 mogelijkheid de mensheid te redden van deze ramp en dat is niet de strijd aangaan met het systeem. Het systeem is opgebouwd uit agressie en verwacht ook agressie en al haar wapen systemen zijn getraind voor agressie of onderdrukking. We moeten mensen bereiken met een kettingbrief waarin zoveel waarheid zit dat je de tekenen van het werk van de duivel herkent. Geen massale opstand maar een handgeschreven appel aan de mens dat met de post wordt rond gebracht. Waarom denk je is er zoveel weerstand tegen een ketting brief? wel met een kettingbrief kan elke vrije burger bereikt worden zonder dat er een digitale handtekening ontstaat.De kettingbrief geschreven met de hand en vervaardigt in een 5 tal gelijke brieven ( geen kopie )kan als ze handgeschreven blijft een revolutie in het bewustzijn teweeg brengen.De waarheid moet zich verspreiden langs de niet digitale wegen van communicatie. Zolang er een pen bestaat zal er weerstand zijn.

Dit is mijn idee om het tij te keren; schrijf een levensboodschap aan 5 mensen en vorder hen voor je kinderen en de zijne het gelijke te doen. je boodschap zal gelezen worden en aangevuld worden met een tweede boodschap en door gereikt naar een derde en een vierde. Volwassenen van nu maak je nuttig en kom op voor het vrije leven als burger Want ongeacht de vele onzin die we produceren een leven zonder fouten te mogen maken is dat het gewenste leven voor je kinderen.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s