Geplaatst op

Klasse justitie voor de 1% van Nederland.

Teeven en Opstelten twee burgers die medeplichtig zijn aan het witwassen van meer dan 6 miljoen gulden en niet in het geheim nee nagenoeg alle feiten zijn bekend en staan zelfs op papier.

Maar deze heren lopen vrij rond en ja zolang er geen bonnetje gevonden wordt in de kast lopen ze nog jaren vrij rond. Een schimmige deal met een crimineel welk meer dan 500 miljoen gulden aan drugsgeld omzet behaalde Na betaling van nog geen miljoen nog eens 5 miljoen gewassen geld mocht ontvangen.

Hallo mensen dit kan je toch niet toelaten , er zijn burgers  die voor minder in hechtenis gezet worden maar ja als baas van Justitie kan je je alles veroorloven. Dat een verdachte niet verplicht kan worden bewijslast tegen hem te openbaren is natuurlijk een goed  recht. Maar dat er geen enkel hoofdofficier durft bewijslast op te eisen is toch wel capitulatie van het rechtssysteem in Nederland. Het koningshuis en de top elite zijn gevrijwaard van vervolging want heikele zaken worden buiten het rechtssysteem om afgehandeld zonder vervolging of kans op straffe.

Omdat het verdacht moment duidelijk aanwezig is en de uitleg van het OM kraakt aan alle kanten is het toch de absolute waanzin dat er geen enkel rechtsmiddel deze vrijwaring van vervolging  kan aanpakken. Politiek en top van justitie houden zich van de domme. De  boodschap is nu meer dan een jaar onder de aandacht van het volk gebracht door bv Nieuwsuur maar de Democratie is verkracht door het grote geld en de dupe zijn wij allen. Geloof me 99 % is getroffen het gaat om niet meer dan de top 1% wat zich heer en meester heeft gemaakt van onze zwaar omvochten democratie. Hoe kan het toch mogelijk zijn dat wij als vrije hollanders ons dit laten nemen.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s