Geplaatst op

Oppositie studenten volbrengen huzarenstuk.

70% van de bevolking heeft niet gekozen.Mensen die niet willen stemmen omdat ze ander zaken belangrijk vinden en mensen die geen alternatief zien voor hun standpunten.Daarom spreek ik alle niet stemmende studenten aan die willen dat zij gehoord worden. Gezocht worden 50 studenten die na twee jaar inwerktijd  een vaste werkplek gaan vinden in Den Haag . Met een riant salaris van € 8.000 p/m en uitmuntende carrière kansen in een verder leven. Over je studie financiering en je pensioen hoef je geen zorgen meer te maken. 50 hooggeschoolde studenten die wat willen neerzetten in hun leven en daarom deze stap maken. Een ware oppositie gevuld met studenten die met geen enkele partij doet koehandelen. Een oppositie partij waarin een open dialoog is naar de achterban en de mogelijkheid tot medezeggenschap dank internet forums en andere sociale netwerken.

De toekomst ligt in jullie handen pak het nu het kan,doe alleen oppositie laat het regeren maar maatwerk worden door jullie weerstand.

Welke student zou met deze  cv geen goed figuur slaan. Daarnaast kan je ook doorgroeien naar een baan in Brussel. Allen die een middel zoeken om een tegenpool te zijn voor de mainstream politiek die nodig ik een partij op te richten waarin de kracht ligt in onze overtuiging dat het roer om moet.

Idee is om uit alle  hoge scholen 50 tweede jaars studenten te vinden die gezamenlijk dit wetenschappelijk willen uitvoeren. Daarvoor komt geld vrij en dat is het begin kapitaal voor opzet en werving van een sterke oppositie die wanneer ze 30 jaar zijn zullen zeggen wat een ongelofelijk gaaf experiment. Studenten hebben de digitale wereld als hun voordeel tegenover de mainstream politiek. Studenten die 2 jaar brainstormen over hoe ze zetels  gaan pakken in de tweede kamer dat is een topic waar veel politicologen  voer aan zullen hebben. Gaat het lukken of niet dat ligt aan de komende generatie.Pakken zij het op of is persoonlijk succes de maat aller dingen. Ik wens ieder die dit lees veel wijsheid en vraag of je dit rigide voorstel wil steunen want wat heb je te verliezen als je zoveel te winnen heb.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s