Geplaatst op

*** Breaking News *** PM Rutte mogelijke dader achter de aanslag MH-17.

Mensen, na de aanslag op de MH 17 heb ik met het weten van vandaag de dag  een obscure waarheid gevonden.

Een goed jaar na de aanslag en het vlijtig zoeken naar stukjes door mijn eigen camera obscura kan ik al een redelijk groot deel van de puzzel inschatten. De contouren en opbouw van de puzzel zijn zichtbaar alleen de diverse filters van geheimen en verdragen zorgen dat details niet kunnen worden waargenomen nu en moeten wachten op een politiek gunstig klimaat of anders gezegd beter licht voor me camera.

Het grootste probleem is dat alle partijen stukjes puzzel  inleveren maar tegelijk ook stukken weglaten of veilig stellen d.m.v. bizarre verdragen. Een mogelijke dader (Oekraïne ) b.v., mag zijn veto gebruiken in zowel het onderzoek naar de toedracht als wel in het onderzoek naar de daders en dat met goedkeuring van de Nederlandse regering. Over welke steen had PM Rutten het ook alweer ? Handelt men zo in een democratie waar rechtspraak onafhankelijk zou moeten staan van de politiek.

Het voorlopige resultaat van de puzzel zonder alle details geven mij daarom ook volgende beeld

De aanslag op de MH-17 is met medeweten van de Nederlandse overheid gepland en uitgevoerd door de Oekraïne onder supervisie van de VS.

Denkbaar ja onmogelijk nee want globale financiële politiek staat boven menselijkheid en geopolitieke vraagstukken verlangen altijd  hoge offers.Het rampgebied is een frontlijn waar twee wereld machten samen komen,waar erupties van geweld plaatsvinden die moeten leiden tot een overwinning voor die die de steun van de VS geniet.

Feitje nodig? Nederland krijgt 50 jaar samen met Amerikanen het alleenrecht  op de winning van schalie gas in de Oekraïne.

Op de dag van de aanslag stond de Oekraïne er strategisch slecht voor. De coalitie van EU en NATO konden geen middel vinden wat Rusland op de knie kon krijgen en het bewind in de vazalstaat Oekraïne was corrupt en doorweekt van fascisten. Nu de strategische  Krim was veiliggesteld door Rusland kon de Oekraïne geen wissel geld meer leveren voor de steun die het ontving van de westerse alliantie het was dus noodzaak een incident te veroorzaken om de wereld opinie weer op haar zijde te krijgen en de vijand een loer te draaien.Het zocht de VS op en zij wel bekend met dit soort praktijken kwamen tot een bizar draaiboek.

Een internationaal  incident met veel burgerslachtoffers moest als wel eens eerder gedaan worden opgezet en uitgevoerd in een conflict zone maar waar alle schuld bij de russen en zijn opstandelingen kon worden gelegd.

De Nederlandse regering in persoon van Mark Rutte mocht op de Bilderberg conferentie 2014  in Kopenhagen het bloedgeld voor gaswinning gaan betalen met zijn inwoners.Het internationale top overleg met Oekraïne  functionarissen 2 dagen voor de rampdag was de samenkomst waar  het akkoord werd gegeven tot uitvoering van de operatie.

Kleine jongens in de zandbak krijgen het wel eens benauwd als de grote jongens soldaatje spelen en vaak komen zij dan ook met de builen naar huis en zo geschiede het ook deze keer.

Wanneer je tot hier heb gelezen ga ik ervan uit dat je interesse is gewekt.

Een objectieve samenvatting van de gebeurtenissen het jaar na de ramp kan je vinden in een goed geschreven boek , MH-17 de doofpot affaire geschreven door Joost Niemoller.

Dan wil ik je wijzen op een paar weetjes op het internet en hoop dat je sceptisch wordt tegenover je regering.

http://www.onderzoeksraad.nl/nl/onderzoek/2048/onderzoek-crash-mh17-17-juli-2014

http://7mei.nl/not-buk-m1-new-video-proof/

http://www.nst.com.my/node/20925

http://www.bnr.nl/nieuws/vliegtuigcrashoekraine/605357-1501/verslag-mh17-overleg-blijft-geheim

Nederland heeft zijn onschuld voor altijd verloren kon men lezen alleen er is een klein detail,Nederland  heeft haar onschuld nooit gehad.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s