Geplaatst op

The Refugee strikes back.

De vluchteling wordt vast gezet en zijn verblijfsrecht ontzegt wanneer hij zijn vrouw en kinderen wil helpen op de vlucht. Is dit bizar nee, dit moet toch “doe eens normaal”  zijn zo een behandeling. Denk dat wij  dit ook nog wel zouden pikken zonder bezwaar, want wie doet niet alles slikken voor twee cent korting? Het zal ze recht doen toekomen, zij die in arroganz denken dat het allemaal valt te bepalen en voor het  kapitaal kiezen ipv voor de er samen door heen komen gedachte.

De achternamen op de brieven bussen in Nederland geven weer zijn culturele rijkdom opgebouwd in 600 jaar koloniaal heerschap, zijn onschatbare waarde aan vreemde identiteiten die onze samenleving compleet maakt. Welke namen gaan we lezen over 30 jaar na dato als door de straten van Holland mensen, gesluierd op weg naar de moskee zijn voor het vrijdag gebed. Zou het onrecht zijn of toch met gelijke munt voor diegene  die onheil  deden zaaien en  storm moeten gaan oogsten.

Arabieren kopen onze cultuur op, zij verplichten ons hen te dienen nu en in toekomst, niet alleen door de vluchtelingen maar ook door hun leiders. De kunst van list en bedrog is een eren code die voor respect en gezag zorgt in de Arabische wereld. gaan wij ten onder aan de list en geloven het bedrog? Ons gezamenlijke christelijke cultuur  staat voor de plicht zijn  kruis ridders op te roepen om de poorten te sluiten en de elite van de moslims westerse cultuur bij te brengen zodat zij voor een liberaal klimaat zorgen binnen hun geloofsgemeenschap. Spoor de elite op en omarm hen zodat zij zich als vrienden zullen voelen in je aanwezigheid. Alleen samen valt er te winnen voor ieder.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s