Edward Snowden, onze nieuwe Jezus?

Zou Snowden gelijk  Jezus geëerd worden als hij in Nederland voet op de grond zou zetten? Ik hoop het want het alternatief ruikt al te zeer naar zwavel.Aan de horizon zie ik  helle poorten glanzen in het schijnsel alles vernietigende vlammen.

 

Snowden ziet vreselijk onrecht gebeuren in ieders leven en brengt ons verandering. Zoals Jezus zijn geestelijk en stoffelijk leven gaf voor ons zo geeft Snowden zijn digitale,geestelijke en stoffelijk leven voor ons . Hij maakt massaal openbaar de leugens van een duivels plan en klaagt aan ongeacht de gevolgen.

Dat de regering Snowden weigert maakt mij zorgen, zorgen om Nederland want waar voorvechters van mensen rechten als Mandela,waar ereprijzen zijn voor vredes apostelen, waarom dan Edward Snowden niet. Halfslachtige argumentatie van een onderdanige laffe regering  die voor de onderdrukking en intimidatie vanuit de VS buigt.

Er is een grote grijze stille massa die wacht op het sleutelmoment om de huidige junta te verwijderen en een niet afhankelijk bestuur te installeren met echt vrije verkiezingen. Kom op voor het weinige beetje vrijheid wat er nog is want elke verloren centimeter kost meters aan moeite.

Weet waarvoor Edward Snowden staat,weet dat je medeplichtig bent aan de politiestaat Nederland zolang mensen als Snowden het leven onmogelijk gemaakt wordt en het door de menigte getolereerd wordt

Er wordt veel geleerd alleen niks uit het verleden.

Snowden welkom heten in een vrij en onafhankelijk land waar hij mag uitleggen dat waar vele overheden mee bezig zijn niet wenselijk gedrag is. Elk land dat Snowden weigert heeft toch geen bestaansrecht dat is toch capituleren zonder schot, dat is lafheid” im angesicht  des feindes”. de doodstraf  voor allen die deze praktijken bezigen.

Maar ik zal geen eigen rechter zijn, geen doodstraf uitvoeren alleen mag het wel vorderen bij internationale rechtbanken die opkomen voor de mensenrechten.

Vrijheid van religie betekent dat mensen die in Snowden geloven hun messias mogen ontmoeten en aanhoren om zo gesterkt het leven te meesteren wat toch al geen pretje is dezer jaren.

Edward Snowden, er gaat een tijd komen dan staat hij aan het begin van een nieuwe jaartelling

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s