Geplaatst op

TK2017 het is nu nog jouw keuze

//www.youtube.com/watch?v=z457GiwBxf8

Hoelang nog gaan we mee met de EU richting ondergang waar de geldezel balkt en balkt elke dag weer vanaf begin 2015 tot eind  2017 over 2000 miljard voor de banken en obligatie houders.  Wie denkt dat het in de economie komt begrijpt het verkeerd het gaat op de pot en er wordt gespeculeerd  maar het wordt niet gebruikt voor koopkracht van de bevolking.Daarom stop het meelopen,elk alternatief is beter dan het nu gekozen scenario.Een vrij en denkend Nederland wat zich onderscheidt binnen Europa qua regeervorm en economische structuur.Een visie op lange termijn waar toekomst in zit, waarom niet werken aan een economie waarin maximaal 1 miljoen werknemers alles regelen voor ieder.
Vergaande automatisering ten voordele van ieder in welvaart en welzijn. Geen files!! of exorbitante winsten voor banken, aandeelhouders en risico investeerders.
De gevolgen van de momentane verdeling zorgen voor kritieke situaties in de sociale lagen en waar velen verliezen en weinigen winnen zal opstand ontstaan en weerstand. Er zijn dus twee mogelijkheden;
A) we beginnen er nu mee en het gaat op een goede gezonde manier.
B) op later termijn laten geschieden onder aanvoering van Goldmann Sachs (EU) dan alleen met veel armoede en geweld.

Er gaat een grote verandering komen, maar nu kunnen wij nog de winnaar zijn. Het gaat om de tsunami te herkennen en er op te zijn voorbereid.
Onze westerse wereld met zijn post koloniale problemen is in transitie naar een nieuwe wereld orde. Daarover gaat het komende twintig jaar niet over het verleden maar over de macht in de toekomst.Een IS die opduikt daar waar zij moeten verschijnen?
Het vuile spel van intriges, corruptie, machtsmisbruik, massamoord en massa gijzeling wij noemen het politiek maar dit is geen politiek dit is mensonterend en respectloos wangedrag naar ieder mens waar die ook mag wonen.Waarom slikken wij zo massaal deze onzin, een TBS’er met dwangmatige zelfkastijding ben je als je dit slik dag in dag uit.gebruik je stem en doe er wat mee want dit kan je laatste x zijn dat je nog wat te kiezen heb.

Advertenties

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s