Vrijheid kost offers meer dan wij ons kunnen voorstellen.

Vrijheid, dat wat over is van onze echte vrijheid is bitter bitter weinig. Onder de mom van veiligheid worden ons kettingen aangelegd die als anker kettingen zo zwaar strakker worden getrokken naargelang de muts van de staat. De staat regeert maar zolang zij geen tegenstand van de straat gaan ontmoeten zal alles verder worden ingeperkt.
De grootste dreiging is Niet ordinair terrorisme zoals ons avond na avond wordt voorgelogen door de staats media maar het grote geld wat staten bestuurt vanuit informele weekeindjes als een Bilderberg conferentie. Deze private samenscholing van veroordeelden fraudeurs en autocraten wordt betaald met overheids geld en alles wat besproken wordt staat geheim genotuleerd. Geen media hype wanneer 150 top bestuurders van overheid banken media en industrie een praatje met elkaar maken tijdens een leuk weekeindje weg. Wel een Hotel afgesloten met meer dan 16 km hekwerk en bewaakt door 17.000 politie ambtenaren.Zij zouden beter dan staken dan doen ze het hele westen een plezier en eren wij ze als helden.

De tijd van samenzweringen en complot theorieën zijn we voorbij, de feiten liggen overal op tafel alleen wat 30 jaar een leugen was is nu waarheid en zo een beetje elk mens heeft veel moeite met te geloven wat dertig jaar wit was nu zwart blijkt te zijn of je moet in de politiek werkzaam zijn. Een lange strijd en een generatie van activisten zal nodig zijn om de publiek opinie te overtuigen van wat er zo speelt. Een soort van BBC radio ten tijde van WWII maar dan massaal aanwezig op het internet een stem van het vrije Europa waar we voor moeten vechten want we zijn bezet land geworden alleen het is ons nooit zo verteld.

Wij ontevredenen en vrijheidsstrijders hebben kans van slagen wanneer we ons organiseren.Onderlinge verschillen wegen niet op tegen het gevaar van het grote geld. Een opstand in het gehele westen net als in de voormalige DDR en een vreedzame revolutie heeft kans van slagen maar zal met alle vuile middelen vermeden worden en daardoor wordt het hopelijk duidelijk dat ons oude Europa   Euro-pa is geworden. Helaas heeft de Europeaan nog niet het besef dat wij geen nationaliteit meer bezitten dat is alleen nog schone schijn van de politiek. De politiek speelt het vuil nu wij nog. Primaire levensbehoeften voorzien en de staat buiten spel zetten dat is toch een poging waard. Dit wil niet zeggen dat we terug naar de 50 jaren hoeven te gaan maar met de mogelijkheden van een leven zonder staats terror als horizon denk ik dat we de kans moeten grijpen en snel want de globale geldmachine vreet onze vrijheid elke dag meer.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s