Geplaatst op

Wat een wereld, hak op de tak.nl

Waar we in leven is wel het grootste theater ter wereld. Mensen die vluchten worden hier niet welkom geheten en als absolute hoon is er nu een overleven op rubberboot show,hoe ziek moet je zijn dat je daar met je kadaver aan mee willen doen, gaan we ook binnenkort de prikkeldraad run zien waar deelnemers over drie rollen prikkeldraad moeten voor een ticket naar de volgende ronde een verblijf binnen een opvangcentrum. Het grote leed als volksvermaak how sick can it be .

Dan komt nu Europa op het idee dat we moeten uitbreiden want de goedkope loonslaven zijn bijna allemaal op. Vluchtelingen die massaal uit elkaar worden geslagen maar arme euro burgers die het laagste van het laagste loon krijgen dat kan allemaal wel. Aziatische toestanden gaan we krijgen hier met Roemeense lassers die onder 1 euro netto op scheepswerven verblijven maanden achtereen.

De lente komt en daarmee gaat de de ellende een nieuwe episode in. De Griekenland route is dicht dus ja nu moeten de vluchtelingen wel via lybie Europa binnen en omdat daar ook de ISIS zit gaan we daar ook weer bakken met ellende creëren. Duizenden mensen verdrinken ook dit jaar weer en bij ons in eigen land zullen tienduizenden dit jaar weer onnodige leed voor de kiezen krijgen als de leugen van MH17 blijft voortduren..

Een armzalig Rutte die ons leugen op leugen voorzet en wij zijn nu ook nog voorzitter van dit corrupte zooitje ongeregeld.. laat ons niet 100.000 vluchtelingen op een boot terug sturen naar Afrika maar laat ons 500 stropdas dragers uit de EU top op Lampedusa 2 maanden slachtoffer hulp geven uit eigen zak kijken wat deze klote bestuurders zich dan laten invallen.

Burgers in Nederland wat zijn we toch allemaal een raar volkje geworden, twee dagen grote ophef over een afgetrokken dolfijn het zal je maar ene reet interesseren of zijn sperma nu wel of niet in een zakje werd opgevangen..

Voormalig Minister Bot die lobbyist is voor Vlaams belangen dat zijn de ware vaderlander instellingen van gewezen politici. met Nederlands belasting geld je unwesen treiben en daar dik geld voor binnen halen wat ben je toch een vuil achterbaks inhalig typetje, geen wonder dat ie het zo goed deed in de politiek.

Ziek van ons sociaal systeem ben ik voorstander van een grote opruiming onder de verantwoordelijken die ons toch dagelijks weer verbazen met hun heb gierige handjes in de openbare geldpot.. Is de huidige delta topper net de laan uitgestuurd met 8 ton zakgeld komt onze Zeeland Seaport interim Heini tevoorschijn en vindt het best normaal dat ie 230.000 euro krijg als interim baasje waar de klanten bij weglopen..

Nee Nederland is een geweldig land voor zakkenvullers en graaiers want zijn bevolking is reeds suf genaaid door zijn aangesmeerde hypotheek.Jantje modaal heeft nu dik 3ton als gemiddelde schuld zo kan je ook gaan rekenen of je een arme of rijke stumper ben maar betalen zal je.. Vandaag gezien dat de koning en zijn gemalin vrijwillig wat deden, helaas gaat onze koning zijn vaderland daarmee niet redden want als je 200 politie agenten nodig heb voor 80 demonstranten dan is angst de motivator geworden van elke beslissing.. We moeten de straat op voor meer democratie alleen dat redt ons van de politie staat Nederland..

Over Obscura66

just a regular person with common interest.

Plaats een reactie